TOP termékek

Szűrés

Nyári nyitvatartás! <<megnézem>>

Blog

Aladine
Alapok
Alkoholos tinták
Ciao Bella
Cricut
Fusion Mineral Paint
Karácsony
Lawn Fawn
Pecsétviasz
Scrapbook kollekciók
Simple Stories
Stamperia
Tavasz / Húsvét
Szűrés törlése
Útmutató a Fusion Mineral Paint Ásványi festék használatához
21
Jún

Aggódsz, hogy a festésed végeredménye nem lesz tökéletes? Ecsetnyomokkal vagy nem kívánt textúrával találkozol a festett felületen? Az ecsetnyomok elkerülése, a sima festés és a professzionális megjelenés elérése egyszerűvé válik az ultimate útmutatónkkal – Hogyan alkalmazzuk a Fusion Mineral Paint festéket. Amikor a legjobb festéket kombinálod a legjobb ecsetekkel, a tökéletesség könnyen elérhetővé válik! Alkalmazási tippek, trükkök és néhány bölcs tanács :-)

Hogyan fessük újra kültéri bútorainkat Fusion Mineral Paint ásványi festékkel
19
Jún

Ahogy melegszik az időjárás, előkerülnek a kerti székeket a garázsból vagy a tárolóból. Gyakran előfordul, hogy a kültéri bútorok nem túl jól bírják a téli időjárást, és egy-két szezon után megkopnak. Ma azt mutatjuk be nektek, hogyan festhetitek újra kültéri bútoraitokat Fusion Mineral Paint festékkel. Ez a blogbejegyzés segít abban, hogy frissítsétek a kültéri bútoraitokat, új életre keltve székeiteket vagy asztalaitokat, és rengeteg pénzt spórolva meg ezzel!

Ismerd meg az alkoholos tinták csodálatos világát!
16
Jún

Készen állsz arra, hogy belevesd magad a vibráló színek és végtelen kreatív lehetőségek világába? A Snow Cap Mixative és Metallic Alloys után, mostantól elérhető nálunk a Tim Holtz 60ml-es alkoholos tinták is!

Tim Holtz Idea-Ology 2024-es kollekciója és a vintage inspirációk
18
Máj

Tim Holtz ismét megörvendezteti a kreatív közösséget a 2024 májusában megjelenő új Idea-ology kollekciójával. Ez a kollekció, mely tele van izgalmas új termékekkel, tökéletesen tükrözi Tim egyedi, vintage és nosztalgikus stílusát. Most bemutatjuk a kollekció néhány kiemelkedő darabját, melyek mindannyiunk számára inspirációt nyújtanak.

Tim Holtz Distress Ink + Oxide Tintapárnák összehasonlítása
Hogyan készíts viaszpecsétet?

A viaszpecsétekkel igazán egyedivé és különlegessé varázsolhatod az ünnepeket! Használhatod esküvői meghívók, borítékok, levelek lezárására, scrapbook oldalak, ajándékok dekorálására.

Az AladinE karácsonyi viaszpecsét mintákkal készíts az ünnepi asztalhoz meseszép ültetőkártyákat, vagy dobd fel vele az asztaldíszt. Varázslatossá teheted a karácsonyi készülődést vagy akár a "Levél a Mikulástól" leveled.

CiaoBella - Új karácsonyi kollekció 2023

Megérkeztek a Ciao Bella új kollekciói! A Winter Journey, a Dear Santa, az Into the wild és a Sparkling Christmas szépségek, izgalmassá teszik az idei karácsonyi szezont! Fedezd fel velünk az új kollekciókat!

Ezek a csodás magával ragadó új kollekciók scrapbook papírkészleteket, különleges vellum kivágóíveket, stencileket és bélyegzőket  tartalmaznak, melyekkel meseszép téli és karácsonyi alkotásokat készíthetsz!

Tökéletes eszközök
13
Jún

Míg a Re-Design with Prima márka a bútordíszítésekhez használt gyönyörű dekor transzfer fóliáiról és kíváló mínűségű öntőformáiról ismert, addig szuper eszközök is megtalálhatóak kínálatukban! Nézd meg, hogy az egyes eszközökkel hogyan érhetsz el szebb végeredményt a következő alkotásodnál.

COPIC Collection App
10
Jún

Gyors és okos módja a Copic filctollaid kezelésének. A Copic Collection App egy ingyenes alkalmazás, amely megkönnyíti a grafikus jelölők gyűjteményének kezelését és a jövőbeli vásárlások megtervezését.

Stamperia Around the World kollekció

Nézd meg a Stamperia "Around the World" kollekcióját, amely a vintage utazások és felfedezések ünnepe. Ez a magával ragadó kollekció új scrapbook papírokat, matricákat, stencileket és kivágatokat tartalmaz, amelyeket a repülőgépek, a régi autók, az utazás és az antik térképek inspiráltak.

Stamperia Sunflower kollekció

Bemutatkozik a Stamperia "Sunflower" kollekciója, amelyet Sara Alcobendas tervezett. Ebben a kollekcióban vibráló napraforgókkal teli gyönyörű scrapbook papírkészletet találsz. Az ehhez illeszkedő díszítőelemek, stencilek és festékek és öntőformák végtelen kreatív lehetőségeket kínálnak a scrapbook alkotásokhoz, az üdvözlőkártyákhoz és még sok máshoz. A "Sunflower'' napraforgó kollekció a természet szépségét hozza el a kézműves projektjeidbe, lehetővé téve kreativitásod kivirágzását. Nézd meg az új kollekció videós bemutatóját.

Tim Holtz idea-ology kollekció
26
Márc
Új Cricut alapanyagok
14
Márc

A Cricut vágóplotterhez használható, új lenyűgőző anyagok, hogy továbbra is elősegítse a kreatív szabadságot és kényelmesebbé tegye az otthoni kézműveskedést.

Lawn Fawn | Hogyan készítsük? 4 tavaszi üdvözlőlap
11
Márc

Nézd meg, hogyan készül ez a 4 csodaszép húsvéti Lawn Fawn képeslap, lépésről - lépésre, az elejétől a végéig.

Lawn Fawn | 2023 tavaszi kollekció
24
Febr

Nézd meg a Lawn Fawn 2023 tavaszi kollekció bemutató videóját és  tervezőcsapatának néhány cuki képeslap inspirációját!

Simple Stories | Simple Vintage Life In Bloom kollekció
11
Febr

Tudjuk, hogy mennyire szeretitek a Simple Vintage kollekciókat, és ez a kollekció hamar a kedvencetek lesz! Ezekkel az élénk tavaszi színekkel, egyszerűen gyönyörű minden egyes darabja!
Nézd meg a Simple Vintage Life In Bloom kollekció bemutató videóját és Simple Stories tervezőcsapatának néhány gyönyörű inspirációját!

Prima Marketing - Spring Abstract Inspirációk
26
Febr

Megérkezett a Spring Abstract a Prima Marketing új tavaszi kollekciója!

CREATE HAPPINESS CHRISTMAS PLUS kollekció

Nézd meg a Stamperia csodalátaos kiegészítő termékeit a "Create Happiness Christmas Plus" Vicky Papaioannou karácsonyi kollekcióját.

Celebration - Mood board challenge
06
Márc

Megérkezett a következő Pippi kihívás! Márciusban egy ünnepi mood board kihívással várunk!

Spring and Love - Mood board challenge
07
Febr

Megérkezett az újabb alkotós Pippi kihívás! Februárban egy friss, tavaszi mood board kihívással várunk!

Januári kihívás Renataval - A tél varázsa!
05
Jan

Kezdődjön hát 2022! Itt van az év első Pippi DT kihívása! Januárban Renata inspirál alkotásra:

Karácsonyi kihívás Mariettával - Készítsünk díszeket!
01
Dec

Megérkezett a decemberi kihívás! Ebben a hónapban Marietta invitál minket alkotásra:

Karácsonyi készülődés - novemberi #pippichallenge Lilyvel
01
Nov

Közeleg a szeretet ünnepe. Készülődjünk együtt!
November hónapban újabb kihívást hoztunk nektek! :) Adni jó!

Halloween hangulatban! - Októberi Pippi kihívás Vicával
06
Okt

Halloween hangulatban! Október hónapban újabb kihívással készültünk nektek! :)

Tippek trükkök a rétegzős stencilek használatához
10
Júl
Készítettünk nektek egy leírást ahhoz, hogyan tudjátok használni, például a Lawn Fawn Plaid stencil szettjét. 
 
A példánkban bemutatott termék csomagban két stencil található, aminek segítségével kedvenc színeiddel alakíthatsz ki papírokra háttereket, de használhatod őket más kreatív alkotásokhoz (pólófestés, bögre mintázás stb.) is.

A bemutatóban a színezéshez Distress oxide tintákat használtunk, de más tintával vagy festékkel is lehet színezni.
Copic Ciao alkoholos marker
08
Máj

Copic CIAO a sokoldalú grafikai alkoholos filctoll, amely egyaránt ideális a kezdő és professzionális alkatók számára.

SIZZIX 1X1 MELYIK GÉP, MIBEN KÜLÖNBÖZIK?
29
Jan

SIZZIX Big Shot, Plus vagy Pro??? Milyen SIZZIX vágógép típusok érhetők el és miben különböznek egymástól?

Vágóeszközök
24
Szept

Kizárólag papírból is lehet csodás alkotásokat készíteni, de a megfelelő eszközökkel gyorsabban és precízebben alkothatunk és további lehetőségek nyílnak meg előttünk. Ebben a bejegyzésben a papír megmunkálásához szükséges legfontosabb vágóeszközöket mutatjuk be Nektek.