TOP termékek

Szűrés

Blog

Januári kihívás Renataval - A tél varázsa!

Peley Renata
2022.01.05 17:19
Januári kihívás Renataval - A tél varázsa!

Kezdődjön hát 2022! Itt van az év első Pippi DT kihívása! Januárban Renata inspirál alkotásra:

"January challenge

Hi. I hope you all had wonderful holidays and had a lovely time with your loved ones. Now, all the holiday rush is over but the cold days are still with us. I personally really enjoy the winter. It can be so calm and almost magical. And that’s exactly what inspired me for this month’s challenge. 

Think about what you love about the winter. It can be snow, snowflakes, cozy feeling in the armchair at the home, a snowman, or like in my case, a calm winter landscape and then share it with us. The rules are simple. Your project can be a winter themed card, an art journal, a tag, anything you like, just use the products from Pippi Kreatív and have fun.

For my project, I used the distress oxides for the background, some Tim Holtz and Elizabet Craft dies, and a little detail here and there and tadam! The magic happened. ????

Januári kihívás

Sziasztok! Remélem mindenkinek csodálatosan teltek az ünnepek és hogy mindenki sok boldog napot tölthetett együtt a szeretteivel. Habár az ünnepi felhajtásnak vége van, a hideg napok velünk maradtak. Személy szerint én nagyon élvezem a telet. Kifejezetten nyugtató és akár varázslatos is lehet, és pontosan ez az, ami a havi kihíváshoz nyújtott inspirációt.

Gondolj arra, hogy mit szeretsz a télben. Ez lehet a hó, hópelyhek, egy otthoni kényelmes karosszék melengető érzete, egy hóember, vagy mint az én esetemben, egy nyugodt téli tájkép, majd oszd meg velünk. A szabályok egyszerűek. Az alkotásod lehet egy téli témájú kártya, art journal, tag, vagy bármilyen neked tetsző formátum, csak a Pippi Kreatív-nál található termékeket használj és élvezd az alkotást!

Az én ötletem megvalósításánál a háttérhez distress oxide tintapárnákat használtam, néhány Tim Holtz és Elizabet Craft vágósablont az előtérhez, majd még itt-ott hozzáadtam egy pár kisebb részletet, és láss csodát, a varázslat megtörtént. ????"

Tarts velünk, alkoss bármilyen stílusban, bármilyen technikával! Mutasd meg számodra mi a tél varázsa! Fess, rajzolj, színezz, ragassz és vágj! Ha elkészültél, mutasd meg nekünk a PAKK-ban, és nyerj!

Kalandra fel!

Karácsonyi Pippi kihívás Mariettával

Kérjük az alkotásokat a PAKK Facebook csoportban önálló bejegyzésként, január 31. éjfélig tegyétek közzé és használjátok a #pippichallenge hashtaget! Jó alkotást!" 

Természetesen a műveket bármilyen felületen bemutathatjátok és nagyon köszönjük, ha megjelöltök minket, ha megosztjátok a kihívásunkat, illetve ha a #pippichallenge hashteggel hírét viszitek a kihívásnak!

A nyerteseket sorsolással választjuk ki, a főnyeremény pedig a szerencsés döntése alapján az alábbiak közül valamelyik lehet:

- egy 5000 Ft értékű Pippi ajándékutalvány vagy,

- Pippi ajándékcsomag, egyedi, saját gyártású gumibélyegzőkkel!

A második nyertesünk pedig különleges vendégalkotói meghívást és egy 15% kedvezményes* kupont kap Tőlünk!

Sorsolás és eredményhirdetés a PAKK alkotós csoportban: 2022.02.04. 20h.

 

A következőknek kell megfelelni a jelentkezéshez:

A PAKK alkotós FB csoportban mutasd meg nekünk, egy aktuális műved fotóját, legyen az scrapbook oldal, mixed media alkotás, lakás dekoráció, képeslap, scrapbook album, festmény, rajz vagy bármi egyéb kézműves alkotás, ami megfelel a fenti elvárásoknak! 

Nagyon köszönjük, ha a bejegyzésednél megjelölöd nekünk, hogy milyen egyéb eszközöket és alapanyagokat használtál fel a művednél!   

Kérjük, olyan alkotással nevezz kihíváson, melyen az általunk forgalmazott márkák eredeti termékeit használtad fel.

Máshol még be nem mutatott alkotásokat várunk, illetve természetesen több alkotással is lehet nevezni.

Természetesen bármikor feltöltheted az alkotásod a Facebook és az Instagram oldaladra, itt külön köszönjük, ha megjelölöd az oldalunkat @pippikreativ, és használod a #pippichallenge hashteget!

Kellemes alkotást kívánunk!

* a 15% kedvezményes kupon nem érvényesíthető kedvezményes termékekre, vágó és plottergépekre, 3d nyomtatóra, hőprésekre illetve ajándékutalványra! Más akciókkal illetve kedvezményekkel nem összevonható!