Szűrés

Termék státusza
Téma
Gyártó
Termékcsoport
Méret
Szín
Tervező
Ár
899 Ft - 125 999 Ft

TOP termékek

Szűrés

Nyári nyitvatartás! <<megnézem>>

Akvarell festékek

Akvarell festékek rendkívül széles választékát, kiemelkedő minőségű és különleges akvarell készleteket, a festéshez szükséges eszközöket illetve alapanyagokat találod meg nálunk! Érdemes megismerned az általunk forgalmazott fantasztikus márkákat: Art Philosophy, Sennelier, Talens - van Gogh, Sakura Koi, Kuretake Zig - Gansai Tambi, Jane Davenport, Faber-Castell, Koh-i-noor, Cosmic Shimmer, Winsor & Newton

Az akvarell festék vagy más néven vízfesték, vízzel könnyen oldható, átlátszó, könnyű szerkezetű pigmenteket tartalmazó festék. A vízfestés magába foglalja a gouache illetve az akvarellfestést is. Az akvarellel áttetsző, finomabb hatások érhetők el, míg a gouache már jobban fedő lehetőséget is rejt magában. A kettőt kombinálva igazán egyedi alkotásokat készíthetünk, figyelembe véve, hogy a festékek száradás után gyengébb árnyalatokat mutathatnak. A tökéletes hatás érdekében, a kifejezetten akvarellhez gyártott, ecseteket, akvarell papírtömböket és akvarell füzeteket javasoljuk.

Tovább

A festést gyakran rajzolás előzi meg, de a gyakorlott festők már csak az igen részletes alkotásoknál használják. A festéket hígan viszik fel az általában előre jól benedvesített papírra, amelyen vagy kontúrokat töltenek ki vele vagy szabadon festenek. A kiemelt fényeket úgy érik el, hogy a papír felületét szabadon hagyják, vagy a nagyon halvány színeket folyamatosan sötétedő árnyalatokkal vesznek körbe. Vannak, akik az akvarellt inkább vázlatok készítésére használják, de önálló technikaként nagy népszerűségnek őrvend! A legnagyobb hagyományokkal Japán és Kína rendelkezik az akvarell festés terén. Csak az utóbbi két évszázadban terjedt el komolyabban Európában és Amerikában, de azóta igen közkedvelt technika lett a hobbi és a profi festők körében is! Kimagasló minőségű és gyönyörű pigmentációval rendelkező akvarellfestékeket kínálunk számodra szilkés és tubus formában. Válassz egyet és tedd próbára!

Tovább