Szűrés

Termék státusza
Téma
Gyártó
Termékcsoport
Méret
Tervező
Ár
719 Ft - 55 999 Ft

TOP termékek

Szűrés

Nyári nyitvatartás! <<megnézem>>

Transzfer fóliák

Transzferfóliák, bútortranszferek, dekor transzferek a lelkes bútorátalakítóknak! Fedezd fel prémium minőségű transzfer  kínálatunkat, és újítsd meg bútoraidat egyedi és stílusos megjelenéssel! Transzferfóliáink kiváló minőségűek és könnyen használhatók, így tökéletes megoldást nyújtanak minden bútordekorációs projektedhez. Legyen szó antik komódról, modern asztalról vagy vintage székekről, a transzferfólia használata bútorra segít abban, hogy egyedi és szemet gyönyörködtető darabokat készíts. A transzferfólia nem csak szép, de praktikus is. Gyorsan és egyszerűen frissítheted fel bútoraidat. A Redesign transzferfóliák és a különleges Hokus Pokus transzferek gyönyörű mintáikkal garantáltan feldobják bútoraid megjelenését. 

Tovább

Miért válaszd a transzferfóliát?

A bútortranszfer technika egyszerű és gyors módja annak, hogy új életet lehelj régi vagy unalmas bútoraidba. A a dekor transzfereink különféle mintákban és stílusokban kaphatók, így biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelőt. A bútor transzfer fólia alkalmazása során nincs szükség bonyolult eszközökre vagy szakértelemre, csak egy kis kreativitásra és lelkesedésre.

A transzferfólia használata bútorra

  1. Előkészítés: Tisztítsd meg a bútort, hogy por- és zsírmantes legyen.
  2. Fólia felhelyezése: Vágd méretre a transzferfóliát, majd helyezd a kívánt felületre.
  3. Rögzítés: Egy simító eszközzel simítsd el a fóliát, hogy légbuborékmentes legyen.
  4. Végső simítások: Távolítsd el a fólia hátlapját, majd simítsd át még egyszer a felületet a tökéletes eredmény érdekében.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönfélébb minták, legyen szó virágos, geometrikus, vintage vagy modern stílusú transzferfóliákról. Népszerű termékeink közé tartoznak a Redesign transzferfólia,Dress My Craft és a Hokus Pokus transzfer is, amelyek mind kiváló minőségűek, tartósak és könnyen alkalmazhatók.

Alakítsd át bútoraidat könnyedén és kreatívan transzferfóliáinkkal. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet otthonod dekorációjából! Prémium minőségű termékeink segítségével egyedivé teheted bútoraidat, legyen szó akár régi darabok felújításáról, akár új bútorok egyedi dekorálásáról. 

Tovább