Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Filctollak, Markerek

Filctollakalkoholos markerek és ecsetfilcek a legjobb amerikai, japán és német gyártóktól! Ecsetfilcek, vízalapú filctollak, akril és dekormarkerek, szövegkiemelők, káprázatosan széles választékát találod nálunk! Többek között Spectrum Noir, Copic, Zig, Karin, Tombow, Derwent, Faber-Castell, Uni és Edding filcek és a klassz készleteik között válogathatsz!

Fedezd fel alkoholos és vízbázisú filctollak izgalmas kínálatát, amelyek tökéletesek a legkülönbözőbb művészeti és kézműves projektekhez. Akár profi művész vagy, akár kezdő, filctollaink kiváló minőségű és sokoldalú színezési élményt nyújtanak.

Tovább

Számos szín és márka között is válogathatsz, például a Copic, Spectrum Noir és a Winsor & Newton, hogy megtaláld a tökéletes filctollakat a következő alkotásodhoz. Színezők, képregényrajzolók, művészek, grafikusok és illusztrátorok számára, akik a legjobbat igénylik. Az alkoholos markereink kiváló minőségüek, gyorsan száradnak és könnyen keverhetők a káprázatos színátmeneteket létrehozásához. Az alkoholos filctollak választékában többféle szín és hegyméret található, illetve megvásárolhatod színenként vagy készletekben is!

Tovább