Szűrés

Termék státusza
Téma
Gyártó
Termékcsoport
Alcsoport
Méret
Tervező
Ár
490 Ft - 29 999 Ft

TOP termékek

Szűrés

Fedezd fel a kreatív átalakítás új szintjét a Fusion Mineral Paint bútorfestékekkel, a Redesign Transzfer fóliákkal és Öntőformákkal << most AKCIÓS áron! >>   Üzletünk nyári nyitvatartása! << megnézem >>

Bélyegzők

Fedezd fel a bélyegzés izgalmas technikáit! Próbáld ki bátran a nyomdákat a következő alkotásodon: képeslapon, meghívón, címkéken, vagy akár ajándék csomagoláson! Nálunk csak eredeti, kiváló minőségű pecsétekkel találkozhatsz! A szilikonbélyegzők és gumibélyegzők egyedülálló kínálatát találod meg nálunk! Sőt,  néhány éve már saját gyártású, Pippi gumi bélyegzőket is forgalmazunk, melyekre rettenetesen büszkék vagyunk! Rengeteg látványos mintát találsz nálunk, ha cuki, meseszerű vagy akár trendi háttér bélyegzőre vágysz! Több mint ezer féle tintapárnánk között pedig a legszebb árnyalatokat találod meg, kiváló minőségű tintákkal, melyek akár hosszú évekig biztosítják az élénk színeket!

Tovább

Fedezd fel bélyegzőink széles választékát! A webáruházunkban számos különböző méretű és formájú szilikonbélyegzőt és gumibélyegzőt találsz, (clear stamp, rubber stamp, cling stamp) melyekkel varázslatos alkotásokat hozhatsz létre. A minták vagy lenyomatok használata az egyik alapvető technika az art journal oldalak, a képeslapozás, scrapbook albumok, vagy a mixed media alkotások készítésénél! E könnyed technika segítségével gyorsan és egyedien díszítheted ajándékaidat, üdvözlő lapjaidat, jegyzeteket és még sok más kreatív projektet. Válogass kedvedre eredeti bélyegzőink közül, melyek minőségi anyagokból készültek, és hosszú élettartamúak garantálják az alkotások és a pecsétek tartósságát. Az általunk forgalmazott márkák között megtalálod az American Craft's, a Lawn Fawn, a Carabelle Studio, a Craft Consortium, a My Favorite Things, az Echo Park, a Prima Marketing, A Tim Holtz, a Studio Light vagy a Stamperia termékeit is! Nézd meg bélyegzőkészleteinket és találd meg a saját stílusodhoz leginkább illő bélyegzőt, legyen az kalligráfiai, vintage vagy modern dizájn.

Tovább