Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Fedezd fel a kreatív átalakítás új szintjét a Fusion Mineral Paint bútorfestékekkel, a Redesign Transzfer fóliákkal és Öntőformákkal << most AKCIÓS áron! >>   Üzletünk nyári nyitvatartása! << megnézem >>

Albumok / Plannerek / Journalok

Üdvözlünk a scrapbook albumok, tervezők és művész füzetek varázslatos világában! 

Scrapbook albumok, tervezők, naplók, Project Life albumok a különleges emlékek, megismételhetetlen pillanatok és alkotások megőrzéséhez!

Őrizd meg a legszebb emlékeket és dokumentáld életed albumok, tervezők és naplók gyűjteményével. Választékunkban számos kiváló minőségű termék található, amelyek tökéletesen alkalmasak emlékeid rögzítésére, időbeosztásod megtervezésére, illetve a gondolataid és ötleteid, vagyis önmagad művészi kifejezésére.

Itt rengeteg inspiráló, díszíteni való naplót, art journal-t, illetve albumot találsz! Közöttük könnyedén megtalálod majd hozzád illőt, legyen az bullet journal, disc planner, fotóalbum, vagy alkotós füzet! 

Tovább

A kedves emlékeid scrapbook albumok vagy fényképalbumok segítségével őrízheted meg, míg a rajzaid, festményeid vagy kreatív alkotásaid, tervezők és művészeti naplókban is tárolhatod! Olyan minőségi és trendi márkákat forgalmazunk, mint a We R Makers, American Craft’s, Canson, Fabriano, Dylusions vagy a Graphic 45, hogy a piacon kapható legjobb albumokhoz, tervezőkhöz és füzetekhez férj hozzá. Termékeinket úgy válogatjuk, hogy megfeleljenek mind a személyes, mind a professzionális használat igényeinek, és méret, formátum és szín széles választékát kínáljuk, hogy minden stílushoz illeszkedjenek. Legyen szó az esküvői fotók és emlékek elegáns, album illetve könyv formában történő rendszerezéséről, vagy akár bohém mixed media alkotások gyűjteményéről, nálunk megtalálod a hozzávalókat! A választékunkban számos témát, például utazási, baba- és esküvői témákat kínálunk, így megtalálhatod a projektjéhez tökéletesen illeszkedőt! Tervezőinkkel és naplóinkkal segítségével kreatívan, akár művészien szervezheted és díszítheted a napi teendőket és feladatokat, hogy ne felejtsd el a fontos eseményeket! Számos remek kiegészítőt is kínálunk, köztük matricákat, washi tapeket és ephemerakat, amelyek segítségével nagyszerűen személyre szabhatod, és gyönyörűen díszítve tárolhatod az életed csodás pillanatait!

Kezd stílusosan dokumentálni a mindennapokat! Kalandra fel! 

Tovább