Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Mintay előrendelés! Hamarosan érkeznek a legújabb kollekciók, ne maradj le róluk! <<megnézem>>

Kuretake / ZIG

Kuretake Zig művésztermékek - a Kuretake márka immáron 120 éve a japán művészet és művésztermékek egyik legnevesebb képviselője! A kézzel készített akvarell festékek, a különleges ecsetek, a kiváló kalligráfia tollak és ecsetfilcek mindegyike a legmagasabb japán minőséget hordozzák! A Gansai Tambi akvarell festék készletek, a Zig ecsetfilcek és a Mangaka filcek a márka talán ledkedveltebb termékei a kézművesek körében. 

Fedezd fel az akvarellfestés világát a Kuretake, ZIG és Gansai Tambi művészeti kellékek prémium kategóriás választékával. Kínálatunkban gyönyörű akvarellfestékek, filctollak, tollak és egyéb festékek találhatók, amelyeket úgy terveztek, hogy mindenki  lenyűgöző alkotásokat hozhasson létre!

A ZIG a tollak és filctollak innovatív kínálatáról ismert, beleértve az ecsettollakat és a kalligráfiai tollakat is. Sokoldalú eszközök melyekkel egyedi hatást érhetsz el akvarellfestményeiden, a finom részletektől a merész vonásokig. 

A Gansai Tambi egy japán márka, amely tradicionális, kézzel készített akvarellfestékeket kínál, amelyek gazdag színeikről és egyedi textúrájukról ismertek. Festékeik erősen pigmentáltak, így mély, intenzív árnyalatokat érhet el műveiben. A szilkék kifejezetten nagy méretűek, hogy a nagyobb, akár szélesebb ecsetekkel is, könnyedén és sok festéket vihessünk fel. 

 

Tovább

A Kuretake kiváló minőségű akvarellfestékeket és markereket kínál, amelyek élénk színekkel és kivételes, japán minőséggel  rendelkeznek. Termékeik a legkiválóbb anyagokból készülnek, és tökéletesek kezdők és profik számára egyaránt. 

Akár kezdő akvarellrajongó, akár profi művész, a Kuretake, ZIG és Gansai Tambi kollekciónk tökéletes eszközöket kínál ahhoz, hogy művészi elképzeléseid életre keltsd. Fedezd el az akvarellfestés örömét ezekkel a prémium minőségű művészeti kellékekkel.

Tovább