TOP termékek

Szűrés

Blog

Karácsonyi kihívás Mariettával - Készítsünk díszeket!

Tégi Marietta
2021.12.01 18:27
Karácsonyi kihívás Mariettával - Készítsünk díszeket!

Megérkezett a decemberi kihívás! Ebben a hónapban Marietta invitál minket alkotásra:

"Sziasztok!

Itt a december, ezért hoztam az e havi kihívást. Mivel hamarosan itt a karácsony, így arra gondoltam, hogy karácsonyfadíszt készítek, amit akar ajándékba lehet adni, de a fán is jól mutat 1-1 egyéni dísz. Én a gömb formát választottam, de bármilyen alakú díszt készíthettek. 

A kihíváshoz mutatok egy izgalmas inspirációt is! Így készült az én díszem:

20 cm átmérőjű gömböt körbe rajzoltam a chipboard alapon, annak a két felére pedig AB Studio papírokat ragasztottam. Finnabair stencilell Paper textúra pasztát vittem fel, a száradás előtt pedig Lindy’s domborítóport szórtam rá. A Pippi chipboardokra pedig Wowzers White domborító port.

AB stúdió kivágatokkal, Prima marketing virágokkal és szemcsés díszítőelemekkel egészítettem ki."

Készíts egy karácsonyfadíszt bármilyen technikával! Fess, rajzolj, színezz, ragassz és vágj! Ha elkészültél, mutasd meg nekünk a PAKK-ban, és nyerj!

Kalandra fel!

Karácsonyi Pippi kihívás Mariettával

Kérjük az alkotásokat a PAKK Facebook csoportban önálló bejegyzésként, december 31. éjfélig tegyétek közzé és használjátok a #pippichallenge hashtaget! Jó alkotást!" 

Természetesen a műveket bármilyen felületen bemutathatjátok és nagyon köszönjük, ha megjelöltök minket, ha megosztjátok a kihívásunkat, illetve ha a #pippichallenge hashteggel hírét viszitek a kihívásnak!

A nyerteseket sorsolással választjuk ki, a főnyeremény pedig a szerencsés döntése alapján az alábbiak közül valamelyik lehet:

- egy 5000 Ft értékű Pippi ajándékutalvány vagy,

- Pippi ajándékcsomag, egyedi, saját gyártású gumibélyegzőkkel!

A második nyertesünk pedig különleges vendégalkotói meghívást és egy 15% kedvezményes* kupont kap Tőlünk!

Sorsolás és eredményhirdetés a PAKK alkotós csoportban: 2022.01.04. 20h.

Karácsonyi Pippi kihívás Mariettával

 

A következőknek kell megfelelni a jelentkezéshez:

A PAKK alkotós FB csoportban mutasd meg nekünk, egy aktuális műved fotóját, legyen az scrapbook oldal, mixed media alkotás, lakás dekoráció, képeslap, scrapbook album, festmény, rajz vagy bármi egyéb kézműves alkotás, ami megfelel a fenti elvárásoknak! 

Nagyon köszönjük, ha a bejegyzésednél megjelölöd nekünk, hogy milyen egyéb eszközöket és alapanyagokat használtál fel a művednél!   

Kérjük, olyan alkotással nevezz kihíváson, melyen az általunk forgalmazott márkák eredeti termékeit használtad fel.

Máshol még be nem mutatott alkotásokat várunk, illetve természetesen több alkotással is lehet nevezni.

Természetesen bármikor feltöltheted az alkotásod a Facebook és az Instagram oldaladra, itt külön köszönjük, ha megjelölöd az oldalunkat @pippikreativ, és használod a #pippichallenge hashteget!

Kellemes alkotást kívánunk!

* a 15% kedvezményes kupon nem érvényesíthető kedvezményes termékekre, vágó és plottergépekre, 3d nyomtatóra, hőprésekre illetve ajándékutalványra! Más akciókkal illetve kedvezményekkel nem összevonható!