TOP termékek

Szűrés

Blog

Karácsonyi készülődés - novemberi #pippichallenge Lilyvel

Révhelyi Beatrix
2021.11.01 17:05
Karácsonyi készülődés - novemberi #pippichallenge Lilyvel

Közeleg a szeretet ünnepe. Készülődjünk együtt!
November hónapban újabb kihívást hoztunk nektek! :) Adni jó!

A novemberi kihívás házigazdája Lily! Közeleg a Karácsony, szinte észre sem vesszük és már ajándékcsomagokkal rohangál mindenki!
Ezért most egyszerű, egyben hasznos kihívással készültünk, amit kár lenne kihagyni. Lily üzenete és útmutatója a havi kihíváshoz: "Remélem mindenkinek csodásan telt az idei ősz egyetlen hosszú hétvégéje!
Elérkezett a november, amikor aktívan elkezdek készülni a karácsonyi időszakra, mert tudom, hogy csak kettőt pislantok,
és már itt is van a szeretet ünnepe és a sok apróságra, amit mindig eltervezek, hogy tökéletes legyen, nem marad idő. Ezért arra gondoltam, készítsünk ajándékkísérő kártyákat, amik majd igazán egyedivé teszik a decemberi csomagocskákat.
Kivételesen nem is határoznék meg semmi egyéb megkötést (szín, minta stb.), csupán annyit,
hogy Pippi által forgalmazott termékeket használjatok a készítéséhez. Én Pippi sajátmárkás pecséteket és chipboardokat, valamint Echo Park papírt és csillámos dekorgumit használtam ezeknek a tag-eknek az elkészítéséhez.
Imádom ezeket a cukker nyuszkókat!

Kérjük az alkotásokat a PAKK Facebook csoportban önálló bejegyzésként, november 31. éjfélig tegyétek közzé és használjátok a #pippichallenge hashtaget! Jó alkotást!" 

Természetesen a műveket bármilyen felületen bemutathatjátok és nagyon köszönjük, ha megjelöltök minket, ha megosztjátok a kihívásunkat, illetve ha a #pippichallenge hashteggel hírét viszitek a kihívásnak!

A nyerteseket ezúttal sorsolással választjuk ki, a főnyeremény pedig a szerencsés döntése alapján az alábbiak közül valamelyik lehet:

- egy 5000 Ft értékű Pippi ajándékutalvány vagy,

- egy fantasztikus Pippi ajándékcsomag, egyedi, saját gyárttású gumibélyegzőkkel, papírokkal és meglepetéssel! 

A második nyertesünk pedig különleges vendégalkotói meghívást és egy 15% kedvezményes* kupont kap Tőlünk!

Sorsolás és eredményhirdetés a PAKK alkotós csoportban: 2021.12.02. 20h.

Kalandra és alkotásra fel!

A következőknek kell megfelelni a jelentkezéshez:

A PAKK alkotós FB csoportban mutasd meg nekünk, egy aktuális műved fotóját, legyen az scrapbook oldal, mixed media alkotás, lakás dekoráció, képeslap, scrapbook album, festmény, rajz vagy bármi egyéb kézműves alkotás, ami megfelel a fenti elvárásoknak! 

Nagyon köszönjük, ha a bejegyzésednél megjelölöd nekünk, hogy milyen egyéb eszközöket és alapanyagokat használtál fel a művednél!   

Kérjük, olyan alkotással nevezz kihíváson, melyen az általunk forgalmazott márkák eredeti termékeit használtad fel.

Máshol még be nem mutatott alkotásokat várunk, illetve természetesen több alkotással is lehet nevezni.

Természetesen bármikor feltöltheted az alkotásod a Facebook és az Instagram oldaladra, itt külön köszönjük, ha megjelölöd az oldalunkat @pippikreativ, és használod a #pippichallenge hashteget!

Kellemes alkotást kívánunk!

* a 15% kedvezményes kupon nem érvényesíthető kedvezményes termékekre, vágó és plottergépekre, 3d nyomtatóra, hőprésekre illetve ajándékutalványra! Más akciókkal illetve kedvezményekkel nem összevonható!