TOP termékek

Szűrés

Blog

Celebration - Mood board challenge

Horváth Edina
2022.03.06 06:50
Celebration - Mood board challenge

Megérkezett a következő Pippi kihívás! Márciusban egy ünnepi mood board kihívással várunk!

Celebration - Mood board challenge 

Sziasztok! Ismét mood board, de most az ünneplés a téma! Hogy miért?! Képzeljétek, hamarosan óriási ünnepség veszi kezdetét nálunk, mert a Pippi Kreatív webáruház ebben a hónapban 10 éves lesz! Ünnepelj velünk! 

Alkoss akár scrapbook oldalt, vagy lakásdekorációt! Készíts képeslapot vagy mixed media alkotást, rajzolj, fess, csinálj bármilyen szépséget! A lényeg, hogy mutasd meg nekünk az alkotásodon a szülinap, az ünneplés hangulatát, használd fel a megjelölt árnyalatokat, és töltsd fel az alkotós csoportba mit készítettél! 

Alkoss bármilyen stílusban, bármilyen technikával! Mutasd meg mit alkotsz! Bélyegezz, vágj és ragassz!

Alkoss szabadon, mutasd meg a PAKK-ban és nyerj! 

Kellemes alkotást! 

Kalandra fel!

Celebration Pippi challenge

Az alkotásokat a PAKK Facebook csoportban önálló bejegyzésként, 2022 április 4-én éjfélig osszátok meg velünk és használjátok a #pippichallenge hashtaget! 

Természetesen a műveket bármilyen felületen bemutathatod és nagyon köszönjük, ha megjelölsz minket, ha megosztod, illetve ha a #pippichallenge hashteggel hírét viszed a kihívásnak!

A nyerteseket sorsolással választjuk ki, a főnyeremény pedig a szerencsés döntése alapján az alábbiak közül valamelyik lehet:

- egy 5000 Ft értékű Pippi ajándékutalvány vagy,

- Pippi ajándékcsomag, egyedi, saját gyártású gumibélyegzőkkel!

A második nyertesünk pedig a következő hónapban bemutatkozhat vendég alkotóként és ráadásként 15% kedvezményes* kupont kap Tőlünk!

Sorsolás és eredményhirdetés a PAKK alkotós csoportban: 2022.04.05. 20h.

 

A következőknek kell megfelelni a jelentkezéshez:

A PAKK alkotós FB csoportban mutasd meg nekünk, egy aktuális műved fotóit, legyen az scrapbook oldal, mixed media alkotás, lakásdekoráció, képeslap, scrapbook album, festmény, rajz vagy bármi egyéb kézműves alkotás, ami megfelel a fenti elvárásoknak! 

Nagyon köszönjük, ha a bejegyzésedben megjelölöd, hogy milyen eszközöket és alapanyagokat használtál fel a műveden!   

Kérjük, olyan alkotással nevezz kihíváson, melyen az általunk forgalmazott márkák eredeti termékeit használtad fel.

Máshol még be nem mutatott alkotásokat várunk, illetve több alkotással is lehet nevezni.

Természetesen bármikor feltöltheted az alkotásod a Facebook és az Instagram oldaladra, itt külön köszönjük, ha megjelölöd az oldalunkat @pippikreativ, és használod a #pippichallenge hashteget!

Kellemes alkotást kívánunk!

* a 15% kedvezményes kupon nem érvényesíthető kedvezményes termékekre, vágó és plottergépekre, 3d nyomtatóra, hőprésekre illetve ajándékutalványra! Más akciókkal illetve kedvezményekkel nem összevonható!