TOP termékek

Szűrés

Blog

Tökéletes eszközök

2023.06.13 09:03
Tökéletes eszközök

Míg a Re-Design with Prima márka a bútordíszítésekhez használt gyönyörű dekor transzfer fóliáiról és kíváló mínűségű öntőformáiról ismert, addig szuper eszközök is megtalálhatóak kínálatukban! Nézd meg, hogy az egyes eszközökkel hogyan érhetsz el szebb végeredményt a következő alkotásodnál.

 

Transfer Tool

Transfer Tool applikáló eszköz nélkülözhetetlen a tökéletes Décor Transfer® eredmények eléréséhez, mivel segíti a sima és könnyű felvitelt! A kétvégű kialakítással rendelkező, egyedülálló eszközt próbáld ki a Decoupage papírokkal is, hogy a szűk zugokban és résekben is tökéletesen felhordhasd azokat.

Spray Bottle - Pumpás flakon

Töltsd meg ezt a flakont a kedvenc választott médiummal, hogy egy csodálatos fröccsenő mintát hozz létre. Egyedi árnyalat létrehozásához keverj össze vízben oldódó festéket, például folyékony akrilt vagy akvarell koncentrátumot. Keverj össze vizet és pigmentport, hogy egyedi csillogó permetet hozz létre. A legtöbb pigmentpor olyan csillogó hatású, amely tökéletes a finom csillogás létrehozásához anélkül, hogy elfedné az alkotásod többi részét.

Rubber Brayer

Rubber Brayer gumihenger 

Ez a kézi henger nagyon sok technikához használható, és segít gyönyörű eredményeket elérni az alkotásaidnál.

Próbáld ki a Découpage papírokon, hogy kisimítsd a ráncokat és a légbuborékokat. Décor bélyegzőkhöz is tökéletes, mint applikátort a vékony festék- vagy tintaréteg felviteléhez! A henger arra is használható, hogy vékony tinta- vagy festékréteget vigyél fel vele fel egy bútordarabra, vagy hogy különleges texturális hatásokat hozz létre festékekkel és pasztákkal.

Polishing Pad

Polishing Pad - polírozó párna

Décor Transfer® fóliák felhelyezése után, a tökéletes végeredmény érdekében használd a Redesign With Prima® polírozó párnáinkkal! A légbuborékok, és az esetleges megmaradt apró egyenetlenségek  kicsiszolására, vagy egyszerűen csak a felület polírozására és tökéletesítésére tervezték, ezek a polírozó párnák gyönyörű befejezést adnak minden dekorációs alkotásodnak.

Roller Brush Set

Roller Brush Set - Görgős henger

Ez a görgős festékhenger készlet, három utántöltőt és egy akrilblokkot tartalmaz. Tökéletesek a kedvenc festéked, krétapasztád, tintapárnád, metálfestéked felviteléhez.

A görgős szivacsfej egyenletes fedést biztosít. Ez tökéletes ahhoz, hogy nagy területeket fedjél le, vagy stencil használatakor a minta szép, éles maradjon.

Töltsd újra Roller Brush festékhengered egyszerűen és könnyedén a Redesign With Prima Roller Brush utántöltőinkkel! A csomagban három görgő található, amelyek tökéletesen illeszkednek a meglévő görgős ecsetszerszámkhoz.

Szilikon applikátor - Spread-Pals 

Kiváló minőségű szilikonból készült praktikus eszköz. Lehetővé teszik, hogy bármilyen médiumot eloszlass a Redesign Décor Stencils® (egyéb stencilhet is alkalmas) vagy bármilyen festék, paszta, stb. felvitelére! Minden csomag két, különböző méretű Spread Pals-t tartalmaz!

Az Art Basic szilikon ecset két különböző méretben kapható. Ha szereted az aplikátorokat, de keresel valamit, aminek van fogantyúja, akkor ez az eszköz neked való.

Stencil ecset

Ecset készlet - Dabbing Brush Set

A készlet az ecsetek széles választékát kínálja, így a nagy területek lefedéséhez vagy a szűk sarkokba való bejutáshoz szükséges tökéletes méret áll rendelkezésére. Használd őket stencilezéskor, viaszhoz, festékhez, folyékony akrilfestékhez és még sok máshoz.

Eredeti forrás: redesignwithprima.com