TOP termékek

Szűrés

Blog

Új Cricut alapanyagok

Cricut
Szűrés törlése
2023.03.14 07:04
Új Cricut alapanyagok

A Cricut vágóplotterhez használható, új lenyűgőző anyagok, hogy továbbra is elősegítse a kreatív szabadságot és kényelmesebbé tegye az otthoni kézműveskedést.

UV színváltó vasalható vinil

Ez az új különleges anyag Color-Changing Iron-On hasonló a vasalható fóliákhoz, de UV vagy napfény hatására többféle színre változik, így ez a vinil kiválóan alkalmas a melegebb évszakokban használt ruhákhoz, vászon táskákhoz.

 

Színváltó fólia (forró) 

Ez a hőérzékeny Heat-Activated vinil megváltoztatja a színét, ha melegnek van kitéve, és visszanyeri eredeti színét, ha a hő már nincs jelen. Ez a tartós fólia remekül működik olyan projekteknél, ahol a design elbír egy kis meleget, például kedvenc bögréd vagy mobiltelefon-tokod.

 

Színváltó fólia (hideg) 

Ha a felület elég hűvös, akkor ez a Cold-Activated fólia színe megváltozik, ha hidegnek van kitéve, és visszanyeri eredeti színét, ha az inger már nincs jelen. Az italos edények, például az üvegpohár vagy a kulacsok formatervezése csak néhány az ötletekből, amelyeknek előnyös ez az tartós fólia.

 

Ideiglenes papír alapú fólia

Ezzel a Disolvable White oldható címkével a papír és a ragasztó is vízben oldódik. Ha a címkét ki kell cserélni, vagy el szeretnéd távolítani, egyszerűen tartsd víz alatt. A papír öntapadós vágópad nélkül írható és vágható (Cricut Joy, Cricut Explore® 3 és Cricut Maker® 3 vágóplotterek esetén). Próbálja ki ételtartókon, parti poharakon.

 

Szivárvány fényvisszaverő vasalható fólia 

Ha fényben nézzük a Reflective Matte Rainbow fóliát, színes szivárványként tükröződik vissza. Ennek a vasalható anyagnak a hatása nappal és éjszaka is látható!

 

Bőrtónus fólia csomag

Ez a Skin Tones fólia csomag natúr, semleges árnyalatok széles választékát kínálja. Ezt a vinilt gyakran használják a különböző típusú projektekhez, matricákhoz, sziluettekhez, hogy természetes hatást adjon.

 

Hátlap nélküli applikáló fólia

Az applikáló vagy transzfer fólia a vágóplotterrel öntapadó fóliából kivágott szövegek, motívumok felszedésére és áthelyezésére szolgál. A Linerless transzferszalagoknak a hátoldalán nincs papírbetét, ami kevesebb hulladékot jelent, mint a hagyományos applikáló fólia esetén. A hagyományos szalaghoz hasonlóan egyszerűen húzzd le a tekercsről annyit amennyire szükséged van, majd ragasszd közvetlenül az anyagra. Ez a könnyen használható transzferszalag többféle tekercsméretben kapható, hogy bármilyen méretű projekthez alkalmazkodjon.

 

Tartós írható fólia a Cricut Joy mini elektromos vágógéphez

Az akár három évig tartó tartós ragasztóval ellátott fólia, vágópad nélkül írható és vágható. Ideális a gyors címkézési munkákhoz, mint a tárolókra, szekrényekre vagy ajándékcímkékhez. Ez a Cricut Joy Writable Smart Label anyag közvetlenül a hátoldaláról húzható le.

 

forrás: cricut.com