Szűrés

Termék státusza
Gyártó
Termékcsoport
Alcsoport
Méret
Ár
599 Ft - 9 999 Ft

TOP termékek

Szűrés

Fedezd fel a kreatív átalakítás új szintjét a Fusion Mineral Paint bútorfestékekkel, a Redesign Transzfer fóliákkal és Öntőformákkal << most AKCIÓS áron! >>   Üzletünk nyári nyitvatartása! << megnézem >>

Dekupázs (decoupage) ragasztók

Kiváló minőségű dekupázs ragasztók, lelkes és aktív kézművesek számára!

Minden amire szükséged van a tökéletes dekupázs technikához. A dekupázs ragasztók speciálisan kialakított termékek, amelyek segítségével papírokat és rizspapírokat rögzíthetsz különféle felületekre, majd tartósítja és védi azokat. Ezek a ragasztók ideálisak kezdők és haladók számára egyaránt, könnyű használatuk és sokoldalúságuk miatt.

Vízbázisú ragasztók: Könnyen használhatóak és gyorsan száradnak, így időt takaríthatsz meg, miközben tartós végeredményt érsz el.

Matt és fényes ragasztók: Válassz matt vagy fényes felületet biztosító ragasztók közül, attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni.

Speciális célú ragasztók: Textil, üveg, fa és egyéb anyagok ragasztására kifejlesztett termékek, amelyek biztosítják, hogy minden projekt tartós és esztétikus legyen.

Tovább

Miért válaszd dekupázs ragasztóinkat?

  • Kiváló tapadás: Erős és megbízható kötést biztosítanak, amely hosszú távon is tartós marad.
  • Sokoldalúság: Alkalmasak különböző felületekhez, beleértve a fát, üveget, fémet és textilt is.
  • Egyszerű használat: Könnyen felvihetőek és gyorsan száradnak, így ideálisak bármilyen dekupázs projekt megvalósításához.
Tovább