Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Nyári nyitvatartás! <<megnézem>>

Sizzix

Sizzix vágógépek, vágósablonok, domborítómappák és sok más szenzációs alapanyag az alkotáshoz. Ismerd meg vágógépeink széles választékát és lépj be a Sizzix varázslatos, kreatív világába! Nálunk minden projekthez megvan az ideális és rendkívül praktikus vágógép. Ezek a manuális vágóeszközök különféle anyagokat képesek átvágni, beleértve a papírt, bőrt, vinylt, a szövetet és még sok mást.

A precíz és hatékony vágó és domborító képességekkel rendelkező a Sizzix Big Shot és Sizzix Big Shot Plus gépeink, A5 és A4 méretben szinte minden kézműves tevékenységben hű társad lehet! Használd könnyedén, gyorsan és egyszerűen scrapbookozáshoz, képeslapkészítéshez, esküvői dekorációhoz, albumok, füzetek és más alkotások káprázatos díszítéséhez!

Tovább

A Sizzix a kreatív alkotók világában nélkülözhetetlen eszközök széles választékát kínálja, amelyek segítségével könnyedén és gyorsan készíthetünk különféle alkotásokat, scrapbook albumokat vagy oldalakat, meghívókat, és számos más kreatív projektet. A Sizzix termékeink között megtalálhatók a vágógépek, vágósablonok és domborítómappák, amelyek egyaránt praktikusak minden alkotó számára. 

Tovább