Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Fedezd fel a kreatív átalakítás új szintjét a Fusion Mineral Paint bútorfestékekkel, a Redesign Transzfer fóliákkal és Öntőformákkal << most AKCIÓS áron! >>   Üzletünk nyári nyitvatartása! << megnézem >>

Papírkészletek / Papírok

A scrapbook papír a scrapbooking, az albumkészítés és az összes egyéb papírműves technikák alapja. Rengeteg színben és sok ezer különböző mintával találod meg a webáruházunkban, mert a legmenőbb scrapbook alapanyagokat gyártó cégek hónapról hónapra, új kollekciókat mutatnak nekünk! Könnyen találhatsz esküvő, karácsony, utazás vagy születésnapi témában is scrapbook papírt. A közel 50 féle márkánk között biztosan megtalálod a Te stílusodnak megfelelőt, mert romantikus, modern, vintage, cuki vagy akár vagány, mixed media hangulatú papírok között válogathatsz! A webshopban szinte minden papírműves alkotó technikához találsz csodás alapanyagot, és akár laponként vagy csomagban is vásárolhatsz papírokat! A decoupage papírok, különleges fóliák, rizspapírok, kreatív kartonok és persze az általunk legszeretettebbek, a scrapbook papírok óriási választékát ismerheted meg nálunk!  

Tovább

A leggyakoribb papírméret a 30,5x30,5 cm-es scrapbooking papírok amelyek laponként és készletben is kaphatók. Ezek lehetnek úgynevezett alapkartonok vagy a mintás papírok. Az alapkartonok között sok száz gyönyörű árnyalatot találsz, de a felületük alapján is választhatsz, textúrált vagy sima felületek közül. Ebben a méretben található talán a legnagyobb választék is, illetve ezek a legalkalmasabbak a scrapbook albumkészítéshez! Egy scrapbook papírkészlet, illetve kollekció különböző mintás papírokat tartalmaz egy adott témában és természetesen ugyanabban a stílusban! Gyakran további matricákat vagy kivágó íveket is rejtenek a csomagok! A következő népszerű méretek a 20x20cm-es illetve a 15x15 cm-es, de kapható még a hagyományosabb A4-es kiszerelésben is. Ezekben a méretekben is rendkívül sok gyönyörű készletet találsz nálunk! Az általunk forgalmazott scrapbooking papírokat általában 160 és 300 g/m2 közötti súlyban gyártják. Minél nagyobb a papír tömege, annál merevebb és annál tartósabb, illetve azt is megakadályozza, hogy a papír festés,színezés vagy ragasztás hatására hullámossá váljon. Az óriási választékunkban, olyan neves gyártók scrapbook papír készleteit tesszük számodra elérhetővé, mint: American Craft's, Echo Park, Carta Bella, Craft Consortium, DCWV, Stamperia, Graphic 45, Prima Marketing, Simple Stories, Studio Light, P13 Paperproducts, Ab Studio, Mintay Papers, PinkFresh Studio.  

Tovább