Szűrés

Termék státusza
Téma
Gyártó
Termékcsoport
Alcsoport
Szín
Ár
1 099 Ft - 11 599 Ft

TOP termékek

Szűrés

Nyári nyitvatartás! <<megnézem>>

Memento tintapárna

Tsukineko Memento Dye kiváló minőségű Japán tintapárna.

A Memento tintacsaládban egyaránt megtalálható a nagyméretű  és  DewDrop csepp alakú tintapárnák, a hozzájuk tartozó utántöltők és dupla hegyű tintatollak, mind ugyanabban a 36 válogatott színben. A memento kis alakú tintapárnák egyenként és készletben is elérhetők. 

Tovább

A Memento egy rendkívüli fakulásálló, gyorsan száríadó tintapárna. Az innovatív tintapárnák kivételesen egyenletes fedést biztosítanak a bélyegzőn, így a lenyomat szép éles lesz még apró részleteket esetén is. A Memento tinták, ha megszáradtak, nem kenődnek el, ha Copic, Spectrum Noir vagy más alkoholos markerekkel színezel. Gyorsan szárad a legtöbb papíron, beleértve a fényes felületeket is. A Memento tintapárnák egymáson tárolhatók,  jelzőcímkével vannak ellátva, így egyszerűvé és gyorssá teszi a színek azonosítását egymásra helyezett párnák esetén.

A márka saját univerzális bélyegtisztítóval könnyen tisztítható. A Memento tinták vízbázisúak, szagtalanok és természetesen savmentesek. A tintapárnák megemelt tintapárna felülettel rendelkeznek, így a tintapárna méreténél nagyobb bélyegzőkkel is könnyedén használhatók.

A memento markerek tartalmaznak egy ecsethegyet a színezéshez, beleértve a bélyegzők színezését is a többszínű lenyomatokhoz, valamint egy finom pont hegyet az apró részletekhez, az íráshoz és a rajzoláshoz. Az élénk színű kupakok a tintával megegyező színűek a könnyű színazonosítás érdekében.

Tovább