TOP termékek

Szűrés

Stamperia újdonságok és fantasztikus akció 20-40% kedvezmény! <<megnézem>>

Márványozó festék 59 ml, Marbling Violet / DecoArt Water Marbling Paint (1 db)

Márványozó festék 59 ml, Marbling Violet / DecoArt Water Marbling Paint (1 db)
Márványozó festék 59 ml, Marbling Violet / DecoArt Water Marbling Paint (1 db)

DecoArt Water Marbling Paint - Márvány festék 59 ml.

A DecoArt Water Marbling Magic médiumát (külön megvásárolható) egy vízmedencébe helyezzük, akkor a Water Marbling Acrylics segítségével finom és egyedi mintákat készíthetsz közvetlenül a víz felszínén. 

Vizes márványozásnál nincs két egyforma minta, mindegyik minta egyedi! Egy tégelyből akár több száz kiöntés is elkészíthető! A színek számától és a festett tárgy méretétől függően! 

Bővebben
Termék azonosító :
102529
További adatok
Raktáron :  1 db
2 199 Ft
Részletek

A vízmárványozás az az ősi művészeti forma, amely a víz felszínén lebegő  festékkel varázslatos mintákat hozhatunk létre. A DecoArt Water Marbling Magic Medium vízbe helyezésével, a vízmedencébe helyezve a Water Marbling akrilfestékkel finom és egyedi mintákat hozhatunk létre közvetlenül a víz felszínén. A vízmárványozás során nincs két egyforma minta, minden egyes minta meglepetése és egyedisége is része ennek az ősi művészeti formának a varázsának és misztikumának. 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:  Fokozatosan öntsd a Magic Mediumot forró vízbe. Arány: 1 közepes tk. és 2 csésze víz. 

Lapos tárgyak esetén készíts annyit, hogy a márványozott tálcát 1” (2,54 cm) mélységig megtöltse. Nagyobb tárgyak esetén készíts annyit, hogy ellepje a tárgyat. Keverd össze alaposan. Hagyd a keveréket pihenni, hogy teljesen átlátszóvá váljon (kb. 30 perc). Keverd meg újra, hogy az összes adalékanyag feloldódjon. A márványozás megkezdéséhez ellenőrizd, hogy a keverék szobahőmérsékletűre hűlt-e. A keverék legfeljebb 5 napig tárolható szobahőmérsékleten. A kiválasztott árnyalatú márványozó festékeket csepegtessük az előkészített folyadékba. Ezután ha kedvünk tartja, varázsoljunk bele különböző mintákat, rajzoljunk, keverjük össze a színeket, majd mártsuk bele a papírt, vagy egyéb festeni kívánt tárgyat! Ha felvittük a mintát, vegyük ki a merített tárgyat, és tartsuk stabil helyzetben száradásig. 

Adatok
Termékcsoport
Márványozó festék
Gyártói cikkszám
DWM17-30
Vonalkód
766218137906
Gyártó
DecoArt
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek