Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Fedezd fel a kreatív átalakítás új szintjét a Fusion Mineral Paint bútorfestékekkel, a Redesign Transzfer fóliákkal és Öntőformákkal << most AKCIÓS áron! >>   Üzletünk nyári nyitvatartása! << megnézem >>

Aladine

Az Aladine festékek, stencilek, bélyegzők kivételesen széles választékát kínálja a kreatív dekorációkhoz. Tintapárnák, csillámporok, pigment tinták, Ez az Izink! Ma már számos színben elérhető, hogy széles és változatos felhasználási lehetőséget kínáljon a kézműves alkotóknak a legkülönbözőbb felületeken! (papír, textil, fa, beton és még sok más...)

Aladine karácsonyi katalógus <<megnézem>>

Aladine főkatalógus <<megnézem>>

Az Aladine pecsétek és festősablonok egész sorát ajánlja dekorációhoz és az alkotáshoz, egészen fiatal gyerekek számára is.

Tovább

Aladine márka nagykereskedelme - Viszonteladói kedvezmények és feltételek

Viszonteladók számára az Aladine márka termékek árából egyedi megállapodás alapján, kedvezményt biztosítunk! A Pippi.hu Kreatív Kft. az Aladine hivatalos magyarországi forgalmazója és nagykereskedelmi partnere. Amennyiben kreatív, hobby vagy művészüzleted van és tetszenek a márka termékei illetve szívesen értékesítenéd az üzletedben vagy a webáruházadban, keress minket. 

Regisztrációt követően, kérjük, küld el nekünk az alábbi információkat, hogy egyeztethessük az adatokat és felvesszük veled a kapcsolatot.

  • link a webshopodhoz vagy weboldaladhoz
  • információk a hagyományos üzletedről: üzlet címe, tevékenységi köre, fő kereskedelmi területe
  • link a közösségi média felületekhez
Tovább