Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Stamperia újdonságok és fantasztikus akció 20-40% kedvezmény! <<megnézem>>

Ragasztók

Ragasztószalagok, folyékony ragasztók, ragasztópisztolyok

A webáruházunkban rengeteg, különböző típusú, formájú és kiszerelésű ragasztó áll rendelkezésre! Hogy miért? Mert tudjuk, hogy talán ez az egyik legfontosabb alapanyag a kézművesek, a scrapbook és mixed media alkotók számára. Tudjuk azt is, hogy az ezernyi különböző alkotás, különböző megoldásokat, egyéni használhatóságot és száradási időt igényel. Van amikor extra erős vagy villámgyors ragasztásra van szükség és van olyan alkalom, amikor az eltávolítható ragasztót kell választanunk. Kiváló ragasztó választékunkban biztosan megtalálod a következő projektedhez a tökéletes megoldást.

 

 

Tovább

Az emlékmegőrzéshez, scrapbook albumok készítéséhez ideális tartós ragasztóktól, a tervezéshez, illetve üdvözlőlapokhoz használt 3D Foam-tól és a többszörösen használható – újra pozícionálható ragasztókig szinte minden területre kínálunk ragasztót! Legyen szükséged akár kétoldalas ragasztószalagra, ragasztópisztolyra vagy ragasztórollerre, nálunk több száz féle kiszerelésben, formában és méretben találsz ragasztót bármely kreatív alkotáshoz! Megbízható és rendkívül könnyen használható ragasztóink nem csak scrapbookozáshoz, hanem képeslap készítéshez, mixed media alkotásokhoz, lakásdekorációhoz, barkácsoláshoz és még sok máshoz is tökéletesek! Széles kínálatunkban különféle, kiváló minőségű ragasztók találhatók, az univerzális ragasztóktól a dekupázs ragasztókon át vagy más speciális anyagokhoz. Kizárólag megbízható, jól használható és kedvező árú márkákat forgalmazunk, mint például az Aleene's, a Pentart, a Zig, a Tombow, a Scrapbook Adhesives vagy a Mod Podge. Ragasztóink erős, tartós kötést biztosítanak, és sokféle anyaghoz alkalmasak, beleértve a papírt, fát, szövetet és műanyagot. Különféle felhordási módszereket is kínálunk, beleértve a permetezést, az ecsettel történő felhordást vagy a tubusos kiszerelést, hogy mindig a feladathoz szükséges ragasztók álljanak a rendelkezésedre!

Folyékony ragasztó

 

Ragasztópisztoly

Amikor extra erős tartásra van szükség, a ragasztópisztoly a  megfelelő választás. Ez egy elektromos eszköz, használatakor felmelegszik és a benne lévő ragasztó megolvad, a pisztoly ravaszának meghúzására a ragasztandó felületre terül. Kihülés ütán, a ragasztó keményre szárad.

Külön kiegészítőkkel óvhatod az ujjad és a munkafelületet, valamint asztali tároló könnyítheti meg a munkád.

Gondoskodj róla, hogy mindíg legyen a fiókodba hozzá való ragasztórúd!

3D ragasztó

 

Ragasztópötty

 

Kétoldalas ragasztószalag

 

Ragasztóroller

 

Dekupázs (decoupage) ragasztók

Tovább