TOP termékek

Szűrés

Videók

Aladine
Ciao Bella
Karácsony
Lawn Fawn
Pecsétviasz
Scrapbook kollekciók
Simple Stories
Stamperia
Tavasz / Húsvét
Szűrés törlése
Hogyan készíts viaszpecsétet?

A viaszpecsétekkel igazán egyedivé és különlegessé varázsolhatod az ünnepeket! Használhatod esküvői meghívók, borítékok, levelek lezárására, scrapbook oldalak, ajándékok dekorálására.

Az AladinE karácsonyi viaszpecsét mintákkal készíts az ünnepi asztalhoz meseszép ültetőkártyákat, vagy dobd fel vele az asztaldíszt. Varázslatossá teheted a karácsonyi készülődést vagy akár a "Levél a Mikulástól" leveled.

CiaoBella - Új karácsonyi kollekció 2023

Megérkeztek a Ciao Bella új kollekciói! A Winter Journey, a Dear Santa, az Into the wild és a Sparkling Christmas szépségek, izgalmassá teszik az idei karácsonyi szezont! Fedezd fel velünk az új kollekciókat!

Ezek a csodás magával ragadó új kollekciók scrapbook papírkészleteket, különleges vellum kivágóíveket, stencileket és bélyegzőket  tartalmaznak, melyekkel meseszép téli és karácsonyi alkotásokat készíthetsz!

Stamperia Around the World kollekció

Nézd meg a Stamperia "Around the World" kollekcióját, amely a vintage utazások és felfedezések ünnepe. Ez a magával ragadó kollekció új scrapbook papírokat, matricákat, stencileket és kivágatokat tartalmaz, amelyeket a repülőgépek, a régi autók, az utazás és az antik térképek inspiráltak.

Stamperia Sunflower kollekció

Bemutatkozik a Stamperia "Sunflower" kollekciója, amelyet Sara Alcobendas tervezett. Ebben a kollekcióban vibráló napraforgókkal teli gyönyörű scrapbook papírkészletet találsz. Az ehhez illeszkedő díszítőelemek, stencilek és festékek és öntőformák végtelen kreatív lehetőségeket kínálnak a scrapbook alkotásokhoz, az üdvözlőkártyákhoz és még sok máshoz. A "Sunflower'' napraforgó kollekció a természet szépségét hozza el a kézműves projektjeidbe, lehetővé téve kreativitásod kivirágzását. Nézd meg az új kollekció videós bemutatóját.

Tim Holtz idea-ology kollekció
26
Márc
Lawn Fawn | Hogyan készítsük? 4 tavaszi üdvözlőlap
11
Márc

Nézd meg, hogyan készül ez a 4 csodaszép húsvéti Lawn Fawn képeslap, lépésről - lépésre, az elejétől a végéig.

Lawn Fawn | 2023 tavaszi kollekció
24
Febr

Nézd meg a Lawn Fawn 2023 tavaszi kollekció bemutató videóját és  tervezőcsapatának néhány cuki képeslap inspirációját!

Simple Stories | Simple Vintage Life In Bloom kollekció
11
Febr

Tudjuk, hogy mennyire szeretitek a Simple Vintage kollekciókat, és ez a kollekció hamar a kedvencetek lesz! Ezekkel az élénk tavaszi színekkel, egyszerűen gyönyörű minden egyes darabja!
Nézd meg a Simple Vintage Life In Bloom kollekció bemutató videóját és Simple Stories tervezőcsapatának néhány gyönyörű inspirációját!