TOP termékek

Szűrés

Fedezd fel a kreatív átalakítás új szintjét a Fusion Mineral Paint bútorfestékekkel, a Redesign Transzfer fóliákkal és Öntőformákkal << most AKCIÓS áron! >>   Üzletünk nyári nyitvatartása! << megnézem >>

Fóliaprés gép / Hőre aktiváló fóliák

A fóliaprés gép és hőre aktiváló fóliák használata kreatív projektekben egyre népszerűbbé válik. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy bármilyen papír vagy textil felületet elegáns, fényes fóliával díszítsünk, így egyedi és professzionális megjelenést kölcsönöznek alkotásainknak. Kínálatunkban a Minc márka termékeit találod, amelyek garantálják a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

 

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

A fóliaprés gépek könnyen használhatók: csak helyezd a hőre aktiváló fóliát a kívánt felületre, majd futtasd át a gépen. A hő és nyomás hatására a fólia rátapad a felületre, és csillogó, tartós díszítést hoz létre. Ezek az eszközök ideálisak képeslapok, meghívók, scrapbook oldalak és egyéb dekorációs projektek készítéséhez.

A hőre aktiváló fóliák különféle színekben kaphatók, így bármilyen stílushoz és alkalomhoz megtalálhatod a megfelelőt. Fedezd fel kínálatunkat, és hozz létre lenyűgöző, egyedi alkotásokat a fóliaprés gépek és hőre aktiváló fóliák segítségével. 

Tovább