TOP termékek

Szűrés

Mintay előrendelés! Hamarosan érkeznek a legújabb kollekciók, ne maradj le róluk! <<megnézem>>

Pentart Deluxe paszta 100 ml - antracit - - Deluxe Paste (1 db)

Pentart Deluxe paszta 100 ml - antracit -  - Deluxe Paste (1 db)
Pentart Deluxe paszta 100 ml - antracit - - Deluxe Paste (1 db)
Pentart Deluxe paszta 100 ml - antracit - - Deluxe Paste (1 db).
Bővebben
Termék azonosító :
109395
További adatok
Raktáron :  1 db
2 099 Ft
Részletek
Finomszemcsés glittereket tartalmazó paszta, mellyel színesen ragyogó, ezüstösen csillogó díszítéseket készíthetünk. A glitterek hordozóanyaga átlátszó fényesre szárad, a felületen csak a glitterek látszódnak. Az elért hatás a felvitt paszta rétegvastagságától függ: Visszafogottan csillogó, vízbázisú, krémes paszta. Könnyen kenhető, kiváló stencilezéshez. Szivacsecsettel alkalmazva a felület metál hatású és enyhén durva tapintású lesz. Csiszolható.
Visszafogottan csillogó, vízbázisú, krémes paszta. Könnyen kenhető, kiváló stencilezéshez. Szivacsecsettel alkalmazva a felület metál hatású és enyhén durva tapintású lesz. Csiszolható.
*Három új, csillogó színnel bővítettük a Deluxe paszták kínálatát. Az arany, bordó-arany és fekete-arany színek ezúttal aranyszínű glittert is tartalmaznak, így a visszafogottan csillogó alapból szépen kicsillannak. A vízbázisú, krémes paszták Könnyen kenhetőek és kiválóak stencilezéshez. Szivacsecsettel alkalmazva a felület metálhatású és enyhén durva tapintású lesz. Csiszolható, bútorokhoz is ajánljuk.
Adatok
Termékcsoport
Deluxe paszta
Gyártói cikkszám
36924
Gyártó
Pentart