TOP termékek

Szűrés

Stamperia új kollekciók! Raktárról, azonnal elérhető termékek! <<megnézem>>

Elektronikus ajándékutalvány - 40000 Ft értékben

Elektronikus ajándékutalvány  - 40000 Ft értékben
Elektronikus ajándékutalvány - 40000 Ft értékben

Ajándékutalvány 40 000 Ft értékben, amely levásárolható a Pippi.hu webáruházban vagy személyesen budapesti üzletünkben, a Pippi Kreatív stúdióban.

Az ajándékutalvány a kiállítás dátumától 12 hónapig érvényes.

Az utalvány valamint az aktiváláshoz szükséges kód elektronikus úton kerül megküldésre. 

Az utalványt több megrendelésben is fel lehet használni. Minden megrendeléskor feljegyzésre kerül, hogy mennyit használt fel az ajándékkártyából a vásárló, így nem probléma, ha nem egyszerre szeretné beváltani az ajándékozott.

 

Bővebben
Termék azonosító :
PIPPI_40000
További adatok
40 000 Ft
Részletek

Az ajándékutalványt a kiállítást követően 1 éven belül lehet levásárolni, a Pippi.hu webáruházban vagy üzletünkben személyesen a Pippi Kreatív stúdióban (1182. Budapest, Üllői út 737).

Ajándékutalvány előre utalással fizethető (szállítási módnál a rendelés összevonást válaszd, így nem számol a rendszer postaköltséget!)

Amennyiben más termékeket is szeretnél vásárolni, kérlek, azt külön rendelésben küld el részünkre!

Az utalás beérkezését követően küldjük az ajándékutalványt és a vásárláshoz szükséges kupon kódot a regisztrációs emailcímre, mely azonnal felhasználható vásárlásra!

Az ajándékutalvány vásárlásakor akció/kedvezmény nem érvényesíthető! Ez egy online termék, így az ingyenes postázási kedvezmény erre nem vonatkozik.

Adatok
Gyártó
Pippi
Vélemények

Írj véleményt a termékről!

Hasonló termékek