Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Ünnepelj velünk! 12 évesek lettünk! Fantasztikus szülinaPippi kedvezményekkel várunk Téged! <<megnézem>>

Öntőformák / Mouldok

Az öntőformák sokoldalúan használhatók, a bútordíszítéstől kezdve az ékszer, vagy akár bonbon készítéshez is! Az általunk forgalmazott jó minőségű öntőformák mindegyike remekül kidolgozott és részletgazdag! A szilikon anyagból készült öntőformáink nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók, így többször is használhatók. Rengeteg különböző formában és méretben érhetők el, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A szilikon öntőformák rugalmasak és nem tapadnak, így a mintából kivett alakzatok mindig tökéletesek lesznek. Használhatók a Soft Clay gyurmákkal a könnyen és gyorsan száradó munkákhoz, illetve műgyantával vagy epoxy gyantákkal öntve a részletesebb formázáshoz. Az alábbi márkák, eredeti öntőformáit találod a kínálatunkban: Prima Marketing, Finnabair, ReDesign Decor Moulds® - Pink Ink Design, Stamperia vagy Plaid.

Tovább

Dobd fel a bútoraid vagy dekorációs alkotásaid a Prima ReDesign Decor Moulds® szilikon öntőformákkal! A kiváló minőségű hőálló és élelmiszerbiztonsági szilikonból készült Decor Moulds® A különféle anyagokkal használható, mint például papíragyag, modellező anyagok, agyag, műgyanta, epoxi gyanta vagy akár csokoládé! Remekül mutatnak bútorokon vagy dekorációs tárgyakon, és természetesen könnyű anyagokkal kombinálva fantasztikusan jól használhatók mixed media és scrapbook alkotásokon is! Próbáld ki levegőn száradó gyurmákkal, de ökéletesek ékszerek készítéséhez, mint például medálok, fülbevalók, gyűrűk vagy éppen nyakláncok, különböző dekorációk, mint például gyertyák, szappanok, vagy éppen beton díszek készítéséhez is ideálisak. A Re-design formák, kiváló minőségű szilikon anyagból készülnek, hőálló -20 és +240 Celsius között, így fagyasztóban és sütőben is használhatók!

A Stamperia öntőformák Nem szilikon formák! Nem élelmiszerbiztos anyagból készülnek és nem hőállók! Könnyű, hajlékony műanyagok és rengeteg csodaszép mintából választhatunk, rendkívül kedvező áron. Szinte minden Stamperia scrapbook kollekcióhoz tartozik, több kiváló öntőforma is! Szintén használhatók scrapbook, lakásdekorációs és vegyes technikákhoz is!

Tovább