Szűrés

Termék státusza
Gyártó
Termékcsoport
Alcsoport
Ár
498 Ft - 22 000 Ft

TOP termékek

Szűrés

Ünnepelj velünk! 12 évesek lettünk! Fantasztikus szülinaPippi kedvezményekkel várunk Téged! <<megnézem>>

Linómetszés

A linómetszés avagy a nyomatkészítés egyedülálló, rendkívül szabad technika a művészet világában és számos kísérletezési és kifejezési lehetőséget kínál. A művészek az elmúlt évszázadok során a technikák és anyagok széles skáláját alkalmazták, hogy képeket, mintákat, szövegeket, illusztrációkat készítsenek, amelyek könnyen reprodukálhatók és megoszthatók, forradalmasítva ezzel a kommunikációt. Mára a tömbnyomtatás elérhető, izgalmas, kreatív tevékenységgé fejlődött és egyre többen ismerik meg ennek az alkotó tevékenységnek a szépségeit! A linóleum puhábbá és könnyebben faraghatóvá vált a Lino alternatívái pedig, mint a SoftCut, még könnyebben formázható és használható anyagot biztosítanak a faragáshoz. Az Essdee termékei olyan megoldást kínálnak, amely a művészeknek és a kezdőknek egyaránt megfelelnek.

Tovább

Eredeti Essdee kellékek linómetszéshez illetve SoftCut metszéshez. Nálunk minden eszközt és alapanyagot megtalálsz a linó faragáshoz, lenyomatkészítéshez: kések, nyelek, kések, linó festékek, hengerek, SoftCut metszőalapok, alátétek és linólemezek. A Essdee linóleumot kifejezetten nyomatkészítéshez fejlesztettek, természetes összetevőkből, például lenolajból és falisztből készül.

Az Essdee küldetése, hogy innovatív és elérhető, magas minőségű termékekkel inspirálja a kezdő és haladó művészeket és nyomda készítőket, megfizethető kezdő készletekkel, kiváló eszközökkel és tartozékokkal lássa el az alkotni vágyó művészeket.

Az Essdee művészeti és kézműves anyagok gyártója, amely Lino nyomdai és kaparós termékekre specializálódott. Termékeiket az egész világon kínálják kézműveseknek, iskoláknak, alkotóknak, nyomdakészítőknek!

Tovább