Filter

Product status
Brand
Termékcsoport
Méret
Téma
Tervező
Szín
Price
899 Ft - 95 899 Ft

Most popular products

Sort

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Üzletünk a Pippi Kreatív Stúdió, 2023.04.01. szombaton és 2023.04.05 - 2023.04.11. között ZÁRVA tart!

Üzletünk nyitva tartása <<megnézem>>

Akvarell festékek

Akvarell festékek rendkívül széles választékát, kiemelkedő minőségű és különleges akvarell készleteket, a festéshez szükséges eszközöket illetve alapanyagokat találod meg nálunk! Érdemes megismerned az általunk forgalmazott fantasztikus márkákat: Art Philosophy, Sennelier, Talens - van Gogh, Sakura Koi, Kuretake Zig - Gansai Tambi, Jane Davenport, Faber-Castell, Koh-i-noor, Cosmic Shimmer, Winsor & Newton

Az akvarell vízben könnyen oldható, átlátszó, könnyű szerkezetű pigmenteket tartalmazó festék. A vízfestés magába foglalja a gouache illetve az akvarellfestést is. Az akvarellel áttetsző, finomabb hatások érhetők el, míg a gouache már jobban fedő lehetőséget is rejt magában. A kettőt kombinálva igazán egyedi alkotásokat készíthetünk, figyelembe véve, hogy a festékek száradás után gyengébb árnyalatokat mutathatnak. A tökéletes hatás érdekében, a kifejezetten akvarellhez gyártott, ecseteket, akvarell papírtömböket és akvarell füzeteket javasoljuk.

Continue

A festést gyakran rajzolás előzi meg, de a gyakorlott festők már csak az igen részletes alkotásoknál használják. A festéket hígan viszik fel az általában előre jól benedvesített papírra, amelyen vagy kontúrokat töltenek ki vele vagy szabadon festenek. A kiemelt fényeket úgy érik el, hogy a papír felületét szabadon hagyják, vagy a nagyon halvány színeket folyamatosan sötétedő árnyalatokkal vesznek körbe. Vannak, akik az akvarellt inkább vázlatok készítésére használják, de önálló technikaként nagy népszerűségnek őrvend! A legnagyobb hagyományokkal Japán és Kína rendelkezik az akvarell festés terén. Csak az utóbbi két évszázadban terjedt el komolyabban Európában és Amerikában, de azóta igen közkedvelt technika lett a hobbi és a profi festők körében is! Kimagasló minőségű és gyönyörű pigmentációval rendelkező akvarellfestékeket kínálunk számodra szilkés és tubus formában. Válassz egyet és tedd próbára!

Continue