Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Vágógépek / Vágás / Domborítás

A vágógépek lehetővé teszik a különböző formák, mintáktól és méretek kivágását. Könnyen kezelhetőek, és gyors, pontos vágást, illetve domborítást tesznek lehetővé! A használatuk nagyon egyszerű, még azoknak is, akik kezdők az ilyen típusú kreatív projektek területén. A vágógépek kiváló minőségű alkatrészekkel vannak szerelve, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A Sizzix vágógépek egyik fő előnye az, hogy a nagyon vékony papíroktól kezdve az erősebb kartonokig képesek kivágni a formákat, az eredmény pedig mindig tiszta és pontos!

Természetesen a webshopban rengeteg vágósablon illetve domborító mappa között is válogathatsz, bármilyen témában illetve stílusban szeretnél alkotni! Nálunk a legjobb márkák termékeit találod: Sizzix, My Favorite Things, Studio Light, Marianne Design, XCut, Todo, Heffy Doodle és Lawn Fawn

A használatukhoz minden további eszköz, tartozék és kiegészítő is megtalálható a kínálatunkban!

Tovább


Fedezze fel most a vágógépek széles választékát webshopunkban vagy személyesen az üzletünkben, és tervezze meg kreatív projektjeit a legjobb minőségű eszközökkel. A Sizzix Big Shot Plus és a Sizzix Big Shot vágó- és domborítógépek két olyan típus, amelyek a legnépszerűbbek a Sizzix vágógépek között.

Tovább