Szűrés

TOP termékek

Szűrés

Ünnepelj velünk! 12 évesek lettünk! Fantasztikus szülinaPippi kedvezményekkel várunk Téged! <<megnézem>>

Copic

Megkérdőjelezhetetlen Japán minőség, mind a tintát, a filchegyet, és a toll kialakítását tekintve is! 

COPIC márka rajzeszközei professzonális kétoldalú filcek, kétvégű alkoholos markerek, tűfilcek és a mindezekhez kialakított papírok,  melyeket a világ mindenhol elismernek és előszeretettel használnak! A Copic Ciao, Copic Sketch és Classic markereket illusztrátorok, tervezők, manga és egyéb képregény rajzolók, a grafika és a dizájn rajongó művészek számára lehet elsősorban ideális! A több mint 350 árnyalat minden stílusban és minden szinten lefedik az illusztrációkat, vázlatokat, rajzokat készítők igényeit! A kiváló minőségű, tartós, cserélhető heggyel ellátott és rendkívül kézbeillő markerek a grafikusok, tervezők, építészek, divattervezők, illusztrátorok tökéletes társa a mindennapi alkotásban!

Kifejezetten tartós alkohol alapú tintát tartalmaznak, nem toxikus, gyorsan szárad és vízálló. Újratölthető a Various Ink tinta segítségével.

Tovább

A Copic Ciao grafikai filctollak professzionális minőségű, alkoholos tintát tartalmaznak! Kétvégű kialakításának köszönhetően egy szuper rugalmas tollhegyet és egy közepes, széles tollhegyet tartalmaznak a kifejező vonásokhoz, finomabb részletekhez és vonalakhoz, valamint a nagy csíkmentes lefedettséghez. Könnyen rétegezhető és remekül keverhető csodaszép árnyalatokban, amelyek ideálisak kezdők és profi felhasználók számára is. A Copic ecsetfilceket úgy tervezték, hogy a lehető legtartósabbak legyenek, ha a tinta kifogy, könnyen újratölthető a mind a 358 színben kapható Copic tintával. A profi rajzokhoz, a Copic Multiliner tűfilceket javasoljuk! A tökéletes árnyalatok érdekében pedig, a Copic markerpapírjait ajánljuk hozzá!

Tovább